Tesla Tablet L7.1 3G - Цената му е претесна

ПОГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ОД ПРЕТХОДНИКОТ

Дуплираната меморија од 16GB обезбедува повеќе простор за вашите податоци, подобрената батерија од 3.000 mAh дава поголема автономија, а предната камера од 2 Mpix поефикасни видео повици. Tesla Таблетот L7.1 3G е со исти димензии како и претходникот, а со уште поголем капацитет за да ве служи верно. 

  • 3000mAh  |
  • 16GB меморија

ANDROID 6.0 MARSHMALLOW

Tesla Таблетот L7.1 3G ефикасно ги користи сите предности на Android 6.0 Marshmallow оперативниот систем, со App Standby функција за подолго траење на батеријата, “интелигентно” дозирање на потрошувачката дури и додека спиете, одлична оптимизација на работната меморија и хармонична работа на сите функции.

3G И СИТЕ ОСТАНАТИ КОНЕКЦИИ

Брзата 3G врска е најдобар начин да во движење праќате e-mail пораки и непречено да се „шетате” по интернет каде и да сте, а личната навигација со помош на GPS-от веќе стана неразделив дел од современиот живот. Освен тоа, Wi-Fi и Bluetooth конекциите значително го олеснуваат секојдневието, а особено кога сето ова се наоѓа во еден уред. 

  • 3G  |
  • WiFi  |
  • Bluetooth

ДВОЕН SIM ВО ЕДИНСТВЕН УРЕД

Tesla Таблетот L7.1 3G е единствен по однос на перформанси, капацитет и цена, а разноврсен по можностите за користење. На ова значително му допринесува и dual SIM опцијата која овозможува користење на услуги на локалните провајдери за дополнителна заштеда на пари при симнување на мобилни податоци во странство.

icon

Tехнички спецификации

icon

Упатство за kористење