Tesla Smartphone 6.1

Течно? Точно!

Моќниот осумјадрен и 64-битен процесор
од 1.3 GHz овозможува мошне брза и
исклучително “течна” работ,
глатко сурфање по интернетот, лесно симултано
користење на повеќе апликации.

Живописни бои и остри детали

Екранот од 5” ви овозможува одличен преглед, а HD резолуцијата дава живописно визуелно доживување дополнително засилено со автоматска регулација на осветлувањето. На IPS екранот сликата останува јасна и целосна, дури и кога ја гледате под многу кос агол.

  • 5” екранот
  • 1080p резолуцијата

Врвна навигација
во безброј ситуации

Напредниот GPS ќе ве одведе каде и да посакате со врвна прецизност, а со него имате пристап и до Glonass глобалниот систем како дополнителна опција за позиционирање.

icon

Технички Спецификации

icon

Упатство за Користење

icon

Windows 10 Driver