Tesla Smartphone 3.2Lite - 4Girls & 4Gentlemen

Врвна “екранизација”

Екранот од 5” нуди одличен поглед и преглед, а HD резолуцијата раскошни бои и живописно визуелно доживување, дополнително засилен со Full Lamination решението за најквалитетно осветлување. IPS екранот испорачува остри детали независно од аголот на гледање, а сликата останува јасна и целосна дури и кога ја гледате под многу кос агол.

  • Full Lamination
  • 5" eкранот

4G врска

4G технологијата ви пружа најдобро искуство на мобилен интернет до сега. Без разлика дали сурфате, гледате видео содржини во висока резолуција, превзимате апликации или играте игри, со 4G мрежата остварувате повисоки брзини на пренос, побрз пристап на интернет и подобра покриеност со сигнал. 

  • 3G
    3.6Mbps
  • 4G
    150Mbps

До 4 пати побрзо од слични уреди

Tesla Smartphone 3.2 Lite ви овозможува симултано превзимање и глатко отварање на апликации и до 4 пати побрзо од телефоните од иста ценовна класа. Брзиот одзив, глаткото сурфање по интернет, олеснетата работа и помалата потрошувачка на енергија ви ги обезбедува четиријадрениот MT6735 процесор.

animated-image
animated-image
animated-image
animated-image

Две SIM картички

Еден телефон – два телефонски броја! Доколку патувате во странство, сакате да заштедите на разни пакети или едноставно да ја сочувате приватноста, моделот со две SIM картички е идеален избор за вас.

icon

Технички Спецификации

icon

Упатство за Kористење

icon

Windows 10 Driver