Tesla Smartphone 3.1Lite - Hе обрнува внимание на својата поволна цена

Верен на 5” IPS екран

Можно е! И покрај многу достапната цена, Tesla Smartphone 3.1 Lite има IPS екран од 5” кој ви пружа одличен преглед без разлика дали играте, гледате видео записи или сурфате на интернет. Со живите бои и јасните детали, сликата останува јасна и целосна дури и кога гледате под многу кос агол.

  • IPS екран
  • 5" дијагонала

Верувајте на камерата од 8 Mpix

Kамерата од 8 Mpix нема да ве изневери ни во услови на намалена видливост. Забележете и сочувајте ги важните, емотивни и забавни моменти.

  1. Back 8Mpix
  2. Front 2Mpix

Секогаш како нов

Tesla Smartphone 3.1 Lite доаѓа во црна боја, а со него добивате дури 3 дополнителни маски: white, gold и gray – кои може да ги менувате согласно личниот вкус и расположение.

animated-image
animated-image
animated-image
animated-image

Две SIM картички

Еден телефон – два телефонски броја! Доколку патувате во странство, сакате да заштедите на разни пакети или едноставно да ја сочувате приватноста, моделот со две SIM картички е идеален избор за вас.

Четири јадра,
нула проблеми

Четиријадрениот MediaTek MTK6580 процесор од 1.3GHZ обезбедува брз одзив, глатко сурфање по интернет, побрзо превзимање и симултана работа со повеќе апликации, пониска потрошувачка на енергија и исклучително удобно користење.

  1. MediaTek процесор

Android 6.0 Marshmallow

Tesla Smartphone 3.1 Lite ефикасно ги користи сите предности на Android 6.0 Marshmallow оперативниот систем, со App Standby функцијата за подолго траење на батеријата, интелигентно “дозирање” на потрошувачката дури и додека спиете, одлична оптимизација на работната меморија и хармонична работа на сите функции.

icon

Технички Спецификации

icon

Упатство за Kористење

icon

Windows 10 драјвер