Tesla.info | Telefoni

Нема да ве изневери

Екранот од 2,4” нуди јасен приказ, а поголемите букви нудат подобра прегледност. Покрај тоа, со батерија од 1.200mAh (над просекот во ценовната класа) имате можност за разговори до 6 часа (5-7 дена стандардно користење) со само едно полнење.

Сé што е
неопходно

Tesla Feature 3.1 поддржува dual SIM standby функција како и мемориска картичка од T-Flash формат. Со радиото за кое не се потребни слушалки (иако ги добивате во пакетот), камера, видео снимање, аларм, дигитрон и календар, тука е и torch – светилка која добро ќе ви послужи како помошно светло во секоја прилика, како батеријска светилка.

И работна комуникација
без компликации

Доколку работите во опкружување кое побарува секојдневна комуникација “на терен” (испораки на пратки, достави од ресторани, комуникација со добавувачи), Tesla Feature 3.1 е доверлив асистент. Со едноставното користење, лесно типкање на СМС пораки и bluetooth врска која ви ги ослободува рацете за време на возење, овој телефон има сила да издржи полно работно време, и тоа без да покаже знаци на замор.

icon

Tехнички спецификации

icon

Упатство за kористење

icon

White paper