Вградлива машини за миење садови - Tesla

Под или над работната површина? Вметнете ги каде што Ви одговара, затоа што штедите во просторот, а не на чистота.

WDI660M

  • Енергетска класа: A++
  • Капацитет на перење: 12
  • Број на програми: 4
  • Број на температура: 8
  • Ниво на бучава: 49 db

WDI460M

  • Енергетска класа: A++
  • Капацитет на перење: 9
  • Број на програми: 4
  • Број на температура: 8
  • Ниво на бучава: 49 db