Самостоечка машини за миење садови - Tesla

Поставете ги каде и да посакате, без потреба да се прилагодувате на други кујнски елементи. Со различни димензии и капацитети, лесно ќе ги вклопите во вашиот животен простор.

WD430M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 9
 • Број на програми: 4
 • Број на температура: 6
 • Ниво на бучава: 49 dB

WD630M

 • Енергетска класа: A+
 • Капацитет на перење: 12
 • Број на програми: 4
 • Број на температура: 8
 • Ниво на бучава: 52 db

WD660MX

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 12
 • Број на програми: 7
 • Број на температура: 8
 • Ниво на бучава: 49 dB

WD660M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 12
 • Број на програми: 7
 • Број на температура: 8
 • Ниво на бучава: 49 dB

WD460MX

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 9
 • Број на програми: 7
 • Број на температура: 8
 • Ниво на бучава: 49 dB

WD460M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 9
 • Број на програми: 7
 • Број на температура: 8
 • Ниво на бучава: 49 dB