Машина За Сушење На Алишта - Tesla

Алишта без пружање ? Да, повеќе не мора да чекате цел ден, додека облеката се суши ... и суши ... и суши ... Оставете ги во машината за сушење и поминете го вашето време како што сте избрале, независно од временската прогноза.

WT8C60M

  • Капацитет на сушење: 8 kg
  • Тип на сушење: Condensing
  • Енергетска класа: B
  • Димензии (шхвхд): 595 × 845 × 615

WT8C90M

  • Капацитет на сушење: 8 kg
  • Тип на сушење: Condensing
  • Енергетска класа: B
  • Димензии (шхвхд): 595 x 845 x 615