Машина За Перење – Предно Полнење - Tesla

Белината е нивна особина. Стабилна во работа и едноставна за одржување, Тесла машините ви помагаат во секој момент да бидете најдобрата верзија за себе.

WF60830M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 6.5 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 800
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 470

WF81491M

 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1400
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 565

WF61061M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 6.5 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1000
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 470

WF61031M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 6.5 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1000
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 470

WF81490M

 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1200
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 495

WF50830M

 • Енергетска класа: A+
 • Капацитет на перење: 5 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 800
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 470

WF61030M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 6 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1000
 • Димензии (шхвхд): 595 × 850 × 470

WF61060M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 6kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1000
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 470

WF71230M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1200
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 470

WF71260M

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1200
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 495

WF81490M

 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи на центрифуга: 1400
 • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 565