Машина За Перење И Сушење - Tesla

Кога природните сојузници здружуваат во еден уред, добивате секогаш чисти и суви алишта, со значителна заштеда на простор и многу повеќе време за себе. Дури и кога блескате, саканата одблесна комбинација ќе биде на вас, а не на врвот.

WW86490M

  • Енергетска класа: B
  • Капацитет на перење: 8 kg
  • Капацитет на сушење: 6 kg
  • Број на вртежи на центрифуга: 1400
  • Димензии (шхвхд): 595 x 850 x 470