Фрижидери Со Двојна Врата - Tesla

Со замрзнувач во горниот дел на уредот секогаш сте подготвени за вонредни гости, а благодарение на дизајнот кој заштедува простор, ќе има повеќе места и за оние кои ќе ви помогнат во кујната.

RD2100MS

 • Вид на фрижидер: Фрижидери со две врати
 • Нето зафатнина: 166 + 41 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 550 x 1430 x 550

RD2500H

 • Вид на фрижидер: Фрижидери со две врати
 • Нето зафатнина: 199 + 53 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 550 x 1650 x 580

RD2100H

 • Вид на фрижидер: Фрижидери со две врати
 • Нето зафатнина: 171 + 41 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 550 x 1420 x 580

RD1600H

 • Вид на фрижидер: Фрижидери со две врати
 • Нето зафатнина: 115 + 40 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 500 x 1230 x 580