Вградни Плотни - Tesla

Тие го следат темпото на современиот живот. Наједноставниот и најефикасниот начин на работа, комбо-плочите на Тесла Ви заштедуваат пари и време, давајќи Ви можност да готвите на електрична енергија и на плин - според вашите желби. Со минимална потрошувачка на електрична енергија и брзо загревање, времето поминато во кујната се прилагодува на вашиот животен стил, а не обратно

HM6310SX

  • Ширина: 60cm
  • Горилници: 3 гас + 1 рингла
  • Моќност: 5,55Kw (Gas) + 1Kw (Elec.)
  • Боја: Inox

HM6220SX

  • Ширина: 60cm
  • Горилници: 3 гас + 1 рингла
  • Моќност: 4,6Kw (Gas) + 2,5Kw (Elec.)
  • Боја: Inox