STANDARD Archives - Tesla

И ВО ЛЕТО И ВО ЗИМА, УЖИВАЈ СО КЛИМА

Со поволна цена, тивка работа, почист воздух, програмирање по желба и многу корисни функции како што се автоматска дијагностика, restart и одмрзнување, Tesla Standard клима уредите нудат и свежина на природата благодарејќи на филтерот со витамин C, јонизаторот на атмосферата и технологијата за елиминација на мувла и бактерии.

TA33FFLL-12410A

 • Енергетска класа: A/A
 • Капацитет на ладење: 3300W
 • Капацитет на греење: 3450W
 • Моќност на ладење: 1028W
 • Моќност на греење: 955W

TC32H3-12410B

 • Енергетска класа: B / B
 • Капацитет на ладење: 3200 W
 • Капацитет на греење: 3500 W
 • Моќност на ладење: 1060 W
 • Моќност на греење: 1025 W

TC51H3-18410B

 • Енергетска класа: B / A
 • Капацитет на ладење: 5030 W
 • Капацитет на греење: 5100 W
 • Моќност на ладење: 1665 W
 • Моќност на греење: 1410 W

TC61H3-24410B

 • Енергетска класа: B / B
 • Капацитет на ладење: 6100 W
 • Капацитет на греење: 6200 W
 • Моќност на ладење: 2000 W
 • Моќност на греење: 1410 W

TC25H3-09410C

 • Енергетска класа: C / C
 • Капацитет на ладење: 2500 W
 • Капацитет на греење: 2500 W
 • Моќност на ладење: 840 W
 • Моќност на греење: 760 W