Tesla.info | Klime Inverter

ВРВНА ЗАШТЕДА

Времето за купување е одлично, бидејќи тешко да најдете клима уред кој се одликува со напредна технологија, значително пониска потрошувачка, нечујна работа, врвен квалитет на воздухот, турбо ладење, продолжен век на траење, пониски трошоци на одржување и исклучителна ефикасност во зимскиот период, а сето тоа по многу достапна цена.

Во директна врска
со климата

Со Tesla Inverter климите ја задржувате контролата врз времето дури и кога сте далеку од дома, благодарејќи на Smart Wi-Fi функцијата со чија помош од било кое место го вклучувате, подесувате и исклучувате уредот – за заштеда на електрична енергија и совршен комфор во вашиот стан или работен простор.

УПАТСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ

Гледајте го видеото со инструкции

TC25H3-0922D

 • Енергетска класа: D / D
 • Капацитет на ладење: 2500 W
 • Капацитет на греење: 2500 W
 • Моќност на ладење: 920 W
 • Моќност на греење: 880 W

TC51H3-1822D

 • Енергетска класа: E / E
 • Капацитет на ладење: 4800 W
 • Капацитет на греење: 5100 W
 • Моќност на ладење: 1925 W
 • Моќност на греење: 1850 W

TC32H3-1222D

 • Енергетска класа: D / D
 • Напојување220: 220-240V / 50Hz
 • Капацитет на ладење: 3000 W
 • Капацитет на греење: 3200 W
 • Моќност на ладење: 1120 W
 • Моќност на греење: 1100 W

TC61H3-24410A

 • Енергетска класа: A / A
 • Капацитет на ладење: 6400 W
 • Капацитет на греење: 6600 W
 • Моќност на ладење: 1990 W
 • Моќност на греење: 1828 W

TC61H3-24410B

 • Енергетска класа: B / B
 • Капацитет на ладење: 6100 W
 • Капацитет на греење: 6200 W
 • Моќност на ладење: 2000 W
 • Моќност на греење: 1410 W

TC51H3-18410A

 • Енергетска класа: A / A
 • Капацитет на ладење: 5100 W
 • Капацитет на греење: 5500 W
 • Моќност на ладење: 1590 W
 • Моќност на греење: 1523 W

TC51H3-18410B

 • Енергетска класа: B / A
 • Капацитет на ладење: 5030 W
 • Капацитет на греење: 5100 W
 • Моќност на ладење: 1665 W
 • Моќност на греење: 1410 W

TC32H3-12410A

 • Енергетска класа: A / A
 • Капацитет на ладење: 3200 W
 • Капацитет на греење: 3550 W
 • Моќност на ладење: 995 W
 • Моќност на греење: 983 W

TC32H3-12410B

 • Енергетска класа: B / B
 • Капацитет на ладење: 3200 W
 • Капацитет на греење: 3500 W
 • Моќност на ладење: 1060 W
 • Моќност на греење: 1025 W

TC25H3-09410A

 • Енергетска класа: A / A
 • Капацитет на ладење: 2700 W
 • Капацитет на греење: 2750 W
 • Моќност на ладење: 840 W
 • Моќност на греење: 760 W

TC51H3-18410IA

 • Енергетска класа: A++ / A+
 • Капацитет на ладење: 5100 W
 • Капацитет на греење: 5200 W
 • Моќност на ладење: 1600 W
 • Моќност на греење: 1400 W

TC35H3-12410IA

 • Енергетска класа: A+ / A
 • Капацитет на ладење: 3500 W
 • Капацитет на греење: 3600 W
 • Моќност на ладење: 1090 W
 • Моќност а греење: 990 W

TC61H3-24410IA

 • Енергетска класа: A+ / A+
 • Капацитет на ладење: 6100 W
 • Капацитет на греење: 6100 W
 • Моќност на ладење: 1900 W
 • Моќност на греење: 1680 W

TC25H3-09410C

 • Енергетска класа: C / C
 • Капацитет на ладење: 2500 W
 • Капацитет на греење: 2500 W
 • Моќност на ладење: 840 W
 • Моќност на греење: 760 W

TC35V3-12410IA

 • Енергетска класа: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 3500W
 • Капацитет на греење: 3600W
 • Моќност на ладење: 1090W
 • Моќност на греење: 990W

TC50V3-18410IA

 • Енергетска класа: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 5000W
 • Капацитет на греење: 5000W
 • Моќност на ладење: 1550W
 • Моќност на греење: 1450W

TA36FFLL-12410IA

 • Енергетска класа: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 3200W
 • Капацитет на греење: 3500W
 • Моќност на ладење: 997W
 • Моќност на греење: 970W

TA53LLML-18410IAW

 • Енергетска класа: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 5000W
 • Капацитет на греење: 5100W
 • Моќност на ладење: 1548W
 • Моќност на греење: 1410W

TA71LLML-24410IAW

 • Енергетска класа: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 6700W
 • Капацитет на греење: 6800W
 • Моќност на ладење: 2070W
 • Моќност на греење: 1880W

TA33FFLL-12410A

 • Енергетска класа: A/A
 • Капацитет на ладење: 3300W
 • Капацитет на греење: 3450W
 • Моќност на ладење: 1028W
 • Моќност на греење: 955W