Mонитори - 24MT600BF Тенка линија, тенок екран

Многу тенок дизајн без рамка, full HD и AMD FreeSync за квалитетна слика: без разлика дали ги користите за работа или забава, мониторите на Tesla се на ниво на предизвикот!

Panel size 23.8’’
Display resolution 1920x1080
Panel type VA
Refresh rate 75Hz

Дизајн од 360 °

Мониторите на Tesla се дизајнирани од почеток до крај за да го задоволат целиот спектар на потреби на побарувачките корисници. Резултатот од ваквиот пристап е совршена слика - гледана од секој агол.

tesla info

Повеќе слободен простор

Тенкото тело на мониторот, покрај тоа што носи убавина во вашиот дом или работно место со намалената линија, тој брише многу ограничувања и го ослободува амбиентот во согласност со вашите желби и имагинација.

Синхронизација на течности

Напредната синхронизација на сликата е овозможена со технологијата AMD FreeSync. „Поделбата“ на екранот е минато, а искуството со игри е подигнато на повисоко ниво.

Рамката е незабележлива

Новата генерација на монитори обезбедува ненадминливо ниво на интеграција на рамка со тенка линија со моќен екран, што ги надминува претходните бариери и ги редефинира критериумите за уживање.

tesla info

Фино прилагодување на штандот

Дискретен, но важен детал, како што е едноставно и достапно прилагодување на држачот, овозможува деликатно прилагодување што понекогаш е потребно за да се постигне целосна удобност додека гледате во екранот.

Дизајн без завртки

Мониторите на Тесла се во првите редови на производните трендови. Технологијата што не користи завртки резултира со минималистичко решение кое го подобрува изгледот на мониторот, така што Тесла изгледа како целата работа да е направена од еден дел.

tesla info

Едноставноста дава генијалност

Во доменот на технологијата, непотребната сложеност е често производ на несовршеност. Дизајнерското решение применето на мониторите на Tesla вклучува концепт на класичен квадрат, кој ги елиминира излишните елементи, постигнува долг животен век и остава простор за многу подобрувања, како што се ултра тенка рамка и кружна интеграција.

Технички спецификации

Panel size
23.8’’
Display resolution
1920x1080
Panel type
VA
Refresh rate
75Hz
Боја
Црна
Серија
MT600
Модел
24MT600BF
Brightness
250 cd/m2
Contrast ratio
4000:1
Агол на гледање
178°/178°
Response time
5 ms
AMD FreeSync
Да
Color depth
8 bit
HDMI
1
VGA Input
1

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот