Τυπικά κλιματιστικά - TT27X81-09410A Τυπικό, αλλά αξίζει όσο το χρυσάφι

Τα πρότυπα κλιματιστικά Tesla προσφέρουν όλες τις λειτουργίες που θέλετε από ένα σύστημα κλιματισμού. Η θερμοκρασία του χώρου σας θα είναι πάντα η ιδανική!

Ενεργειακή κλάση A/A
Ονομαστική Απόδοση (Btu) 9000
Τύπος ψυκτικού R410a
Επίπεδο θορύβου 24 dB
tesla info

I FEEL

Μία έξυπνη μέθοδος διατήρησης της βέλτιστης θερμοκρασίας χώρου. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο επικοινωνεί με το κλιματιστικό και ρυθμίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας του.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ANTI-FUNGUS

Μετά την ολοκλήρωση της ψύξης ή αφύγρανσης, το κλιματιστικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus προκειμένου να εμποδίσει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων ώστε να διατηρεί το περιβάλλον σου υγιές και ευχάριστο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SELF-CLEANING

Κατά τη διάρκεια της ψύξης, το συμπυκνωμένο νερό συλλέγει σκόνη από τα πτερύγια. Στη συνέχεια, το εσωτερικό της μονάδας στεγνώνει μέσω της λειτουργίας θέρμανσης και τέλος ο ανεμιστήρας απομακρύνει την όποια υγρασία, διατηρώντας τη μονάδα ξηρή και εμποδίζοντας την αναπαραγωγή βακτηριδίων.

tesla info

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SELF-DIAGNOSTIC

Το κλιματιστικό παρακολουθεί πιθανές μη φυσιολογικές λειτουργίες και εντοπίζει αυτόματα τα όποια ελαττωματικά μέρη εμφανίζοντας έναν κωδικό σφάλματος, καθιστώντας τη συντήρηση αποδοτική και οικονομική.

ANTI-RUST CABINET

Γαλβανισμένο ατσάλι και έξι στρώματα αντισκωριακής επίστρωσης εξασφαλίζουν ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σου φαίνεται σαν καινούργια, ακόμη και μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο και τη βροχή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO

Η λειτουργία Turbo ενεργοποιεί την ταχεία ψύξη ή θέρμανση αυξάνοντας την ποσότητα και την ταχύτητα ροής αέρα ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ένα φιλικό προς το χρήστη τηλεχειριστήριο με απλό και εύχρηστο σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη για άμεση εικόνα των ρυθμίσεων, των διαθέσιμων προγραμμάτων και αλλαγών.

tesla info

ΟΘΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

Η οθόνη εμφανίζεται διακριτικά πάνω στη μονάδα για την απόλυτη αρμονία με την αισθητική του χώρου σου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ενεργειακή κλάση
A/A
Ονομαστική Απόδοση (Btu)
9000
Τύπος ψυκτικού
R410a
Επίπεδο θορύβου
24 dB
Ονομαστική απόδοση ψύξης (KW)
2.64
Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (KW)
2.8
EER
3.22
COP
3.61
Ετήσια κατανάλωση - ψύξη (kWh/a)
410
Ετήσια κατανάλωση - ψύξη (kWh/a)
1085

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για προσφορές και νέα προϊόντα Tesla!

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή