Κλιματιστικά Inverter - TM36I13-1232IAWUV Τεχνολογία ενεργειακής απόδοσης

Προηγμένη τεχνολογία για την επιθυμητή θερμοκρασία! Βασιστείτε στα κλιματιστικά Tesla Inverter με οικολογικά ψυκτικά και πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Ενεργειακή κλάση A++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu) 12000
Τύπος ψυκτικού R32
Επίπεδο θορύβου 22 dB
tesla info

Δημιουργήστε το ιδανικό κλίμα στο χώρο σας

Τα κλιματιστικά Tesla δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις απλές καθημερινές σας ανάγκες για ένα υγιές και άνετο περιβάλλον μέσα στους χώρους που κινείστε, εργάζεστε ή διασκεδάζετε. Η προηγμένη τεχνολογία και ο απαράμιλλος σχεδιασμός τους, ανεξάρτητα από την εποχή και τις ανάγκες σας για δροσιά ή ζέστη, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν το πιο άνετο περιβάλλον για εσάς.

tesla info

I feel / Follow me

Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο επικοινωνεί με το κλιματιστικό και ρυθμίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας του προσφέροντας μια έξυπνη και ανεξάρτητη μέθοδο διατήρησης της βέλτιστης θερμοκρασίας στον χώρο σας.

Υγιές και δυνατό

Αφού γίνει η ψύξη ή η αφύγρανση, η συσκευή ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus για να αποτρέψει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων. Διαθέτει επίσης έναν εξατμιστή που μπορεί να καθαριστεί μόνος του, καθώς και μια επιλογή αποστείρωσης με υπεριώδη ακτινοβολία που βοηθά στον καθαρισμό του αέρα που βγαίνει από το AC.

Αυτόματη Διάγνωση

To κλιματιστικό παρακολουθεί πιθανές μη φυσιολογικές λειτουργίες και εντοπίζει αυτόματα οποιαδήποτε δυσλειτουργία. Έτσι, σε περίπτωση προβλήματος εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος καθιστώντας την συντήρηση πιο αποδοτική και οικονομική.

Anti-rust cabinet

Ένα γαλβανισμένο φύλλο και έξι στρώματα αντισκωριακής επίστρωσης εξασφαλίζουν ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού μηχανήματος συνεχίζει να φαίνεται γυαλιστερή και ολοκαίνουργια, ακόμα και μετά από εκτεταμένη έκθεση στο φως του ήλιου και την βροχή.

tesla info

”Κρυμμένη” Οθόνη LED και κομψή σχεδίαση

Η οθόνη εμφανίζεται διακριτικά μέσα από την μονάδα όποτε το επιθυμείτε, χαρίζοντας απόλυτη αρμονία και κομψότητα στην αισθητική του χώρου σας.

tesla info

Λειτουργία Wi-Fi

Η λειτουργία Wi-Fi σας επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μπορείτε πλέον στην καθημερινότητά σας να κινείστε εύκολα και ευέλικτα, αποφεύγοντας να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο που έπεσε πίσω από τον καναπέ!

Φυσική Ροή Αέρα

Ο ειδικός σχεδιασμός των περσίδων του κλιματιστικού επιτρέπει την δημιουργία μιας ήπιας και φυσικής ροής αέρα. Πείτε αντίο στον άβολο και παγωμένο αέρα που έβγαζε το παλιό σας κλιματιστικό και απολαύστε την αίσθηση φυσικής δροσιάς που σας χαρίζει το κλιματιστικό Tesla.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ενεργειακή κλάση
A++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu)
12000
Τύπος ψυκτικού
R32
Επίπεδο θορύβου
22 dB
Ονομαστική απόδοση ψύξης (KW)
3.6
Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (KW)
3.9
SEER
4.76
SCOP
4.46
Ετήσια κατανάλωση - ψύξη (kWh/a)
182
Ετήσια κατανάλωση - ψύξη (kWh/a)
638
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή