Κλιματιστικά Superior - TM36I13-1232IAWUV Μέγιστη προστασία

Εκτός από τις άλλες λειτουργίες, το Tesla Superior χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία για να βοηθήσει στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων μέσα στη συσκευή, άρα για καθαρότερο αέρα από το κλιματιστικό στο χώρο.

Ενεργειακή κλάση A++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu) 12000
Τύπος ψυκτικού R32
Επίπεδο θορύβου 22 dB

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το κλιματιστικό σου μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 1°C ανά ώρα κατά τις πρώτες τρεις ώρες.

Wi-Fi

Η λειτουργία Wi-Fi σου επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μία επιλογή που προσθέτει στην καθημερινότητα σου ευκολία και άνεση!

ΛΑΜΠΑ UV

Η λειτουργία UV προσφέρει μία επιπλέον βοήθεια στην καταπολέμηση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών. Εκπέμποντας κύματα έως και 285nm βοηθά στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς ιούς, βακτήρια και αρνητικές παρενέργειες.

tesla info

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ 56°C

Κατά τη διαδικασία αυτοκαθαρισμού, η εσωτερική μονάδα λειτουργεί σε ειδική λειτουργία που βοηθά τον εξατμιστή να στεγνώσει. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού καθαρή και να αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων.

tesla info

ΕΞΥΠΝΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικές διαθέσιμες θέσεις διανομής αέρα, όπως blanket-style, shower-style, breeze κλπ.

tesla info

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 8°C

Αυτή η επιλογή θα ξεκινήσει αυτόματα τη λειτουργία θέρμανσης όταν η θερμοκρασία δωματίου πέσει κάτω από τους 8°C, επιστρέφοντας ξανά σε κατάσταση αναμονής μόλις φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ενεργειακή κλάση
A++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu)
12000
Τύπος ψυκτικού
R32
Επίπεδο θορύβου
22 dB
Ονομαστική απόδοση ψύξης (KW)
3.6
Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (KW)
3.9
SEER
4.76
SCOP
4.46
Ετήσια κατανάλωση - ψύξης (kWh/a)
182
Ετήσια κατανάλωση - θέρμανσης (kWh/a)
638
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή