ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Χρόνος ανάγνωσης: min 09.02.2022

ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το να οργανώσεις ένα ρομαντικό ραντεβού μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση αυτές τις μέρες, είτε λόγω της πανδημίας, είτε επειδή μπορεί να μην έχεις την ενέργεια να βγεις έξω μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά. Από την άλλη, πολλοί άνθρωποι νιώθουν πιο άνετα να μένουν στο σπίτι τους παρά να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο έξω.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, έχουμε πολλές ιδέες για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Οργάνωσε ένα δείπνο σαν να βρίσκεσαι σε εστιατόριο

Mladi par pravi kuva veceru kod kuce romanticni izlazak kod kuceΦανταστείτε ότι κάθεστε στο αγαπημένο σας εστιατόριο και ότι παραγγέλνετε το πιο ενδιαφέρον πιάτο που έχει στο μενού. Ψάξτε στο διαδίκτυο τη συνταγή και περάστε το βράδυ προετοιμάζοντας και δοκιμάζοντας το γεύμα που έχετε επιλέξει. Σίγουρα θα διασκεδάσετε και ταυτόχρονα θα μπορείτε να εντυπωσιάσετε ο ένας τον άλλον με τις μαγειρικές δεξιότητές σας.

Μαγειρική βραδιά εμπνευσμένη από ταξίδια

Επιλέξτε μια χώρα που πάντα θέλατε να ταξιδέψετε και ετοιμάστε μαζί ένα δείπνο εμπνευσμένο από την κουζίνα της:

Ιταλία: Φτιάξτε μαζί μια πραγματική ιταλική πίτσα. Αυτό μπορεί να είναι πολύ εύκολο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε έτοιμη ζύμη, να βάλετε τα κλασικά toppings, να πασπαλίσετε με ιταλικά μπαχαρικά και να ψήσετε στο φούρνο για λίγα λεπτά.

Γαλλία: Σερβίρετε πολλά είδη τυριών σε πιατέλα και συνοδέψτε τα με σταφύλια. Βγάλτε το αγαπημένο σας λευκό κρασί από το ψυγείο και απολαύστε.

Ιαπωνία: Αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία για να μάθετε πώς να φτιάχνετε σούσι. Η διαδικασία παρασκευής αυτού του είδους πιάτου είναι λίγο περίπλοκη, αλλά πολύ πιο διασκεδαστική από τα άλλα, και είμαστε σίγουροι ότι θα γελάσετε αρκετά ενώ τυλίγετε το σούσι σας .

Επισκεφθείτε ένα εικονικό μουσείο

Μερικά από τα μεγαλύτερα μουσεία, ενυδρεία και ζωολογικοί κήποι στον κόσμο προσφέρουν ζωντανές εκδηλώσεις και περιηγήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ρίξτε μια ματιά στα ημερολόγια των εκδηλώσεών τους και επιλέξτε κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε πραγματικό ταξίδι. Αυτό θα μοιάζει ακόμα πιο αληθινό αν χρησιμοποιείτε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Παίξτε βιντεοπαιχνίδια

Είτε είστε φανατικός παίκτης είτε εντελώς αρχάριος, το παιχνίδι μαζί μπορεί να αναζωογονήσει το ανταγωνιστικό σας πνεύμα και να κάνει τη βραδιά απίστευτα διασκεδαστική και χαλαρωτική. Μπορείτε να παίξετε ως ομάδα ή ο ένας εναντίον του άλλου, κάτι που σίγουρα θα είναι πιο ενδιαφέρον. Για αυτό το είδος ψυχαγωγίας, δεν χρειάζεστε επαγγελματικό εξοπλισμό παιχνιδιών, αλλά μια τηλεόραση ή οθόνη, δύο χειριστήρια και φυσικα ένα παιχνίδι που είναι διασκεδαστικό και για τους δύο, όπως το τένις.

Αν θέλετε το παιχνίδι να είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό ή προκλητικό, μπορείτε να συμφωνήσετε εκ των προτέρων ότι αυτός που θα χάσει θα κάνει κάποιες από τις δουλειές του σπιτιού την επόμενη εβδομάδα, όπως το πλύσιμο των πιάτων, το πλύσιμο των ρούχων ή το σιδέρωμα. Αυτό θα είναι σίγουρα ένα κίνητρο για τη νίκη! 😊

Ή παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια

Οι πιθανότητες να έχετε μερικά παλιά επιτραπέζια παιχνίδια στο σπίτι σας, είναι αρκετά μεγάλες. Βρείτε τα και δοκιμάστε ξανά την τύχη σας στη Monopoly, στα παιχνίδια μνήμης ή στο σκάκι. Όπως και με την προηγούμενη ιδέα, καθιερώστε ένα «βραβείο» (ένα αγαπημένο γλυκό από το κοντινό ζαχαροπλαστείο) και ένα «πέναλτι» (σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα στο σπίτι ή προετοιμασία δείπνου για την επόμενη εβδομάδα) και αφήστε το παιχνίδι να ξεκινήσει!

Η ταινία είναι πάντα μια καλή ιδέα

Shot,Of,Young,Couple,Playing,Video,Games,At,Home.Αν είχατε μια κουραστική εβδομάδα και δεν έχετε διάθεση για μαγειρική ή βιντεοπαιχνίδια, έχετε πάντα την ευκαιρία να κουλουριαστείτε σε μια ζεστή κουβέρτα, να παραγγείλετε πίτσα ή να φτιάξετε ποπ κορν και με ένα αγαπημένο ποτό στο χέρι σας, να παρακολουθήσετε μια ταινία στην τηλεόρασή σας που θέλετε να δείτε εδώ και πολύ καιρό. Οι προτάσεις μας είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τίτλους στο Netflix όπως: “Midnight Sky”, “Unortodox”, “The Trial of the Chicago 7”, “The Crown” ή “Ma Rainey’s Black Bottom”.

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή