Η ΝΙΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 min 06.01.2022

Η ΝΙΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ

Πόσες φορές έχεις βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην έχεις ρούχα να φορέσεις; Όταν το αγαπημένο σου μπλουζάκι, το σύνολο που ήθελες να φορέσεις για αυτό το σημαντικό επαγγελματικό δείπνο ή ακόμα και η εμφάνιση για τον αγώνα 5×5 είναι ξεχασμένα στα άπλυτα; Πλέον δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι! Ο κόσμος της τεχνολογίας και των οικιακών συσκευών έχει προχωρήσει αρκετά ώστε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο Tesla να μπορεί να πλύνει και να στεγνώσει τα ρούχα σου μέσα σε μία μόνο ώρα.

Ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων λοιπόν, μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου απέναντι στα στοιβαγμένα ρούχα. Είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και απαλό με τα ρούχα σου, ενώ σου εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο τον οποίο μπορείς να αφιερώσεις σε ξεκούραση ή κάποια άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα.

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων Tesla έχει 16 διαφορετικά προγράμματα για κάθε τύπο υφάσματος όπως βαμβακερά, συνθετικά, μάλλινα αλλά και για πουκάμισα, αθλητικά, τζιν, σεντόνια και ευαίσθητα ρούχα. Ακόμα, υπάρχει και πρόγραμμα κατά του τσακίσματος των ρούχων, όπου αφήνοντας ελάχιστη υγρασία, κρατάει τα ρούχα λιγότερο τσαλακωμένα για μεγαλύτερη ευκολία στο σιδέρωμα. Επιπλέον, το πρόγραμμα Baby Care καθαρίζει καλύτερα τα παιδικά ρούχα και κάνει τη διαδικασία ξεβγάλματος πιο αποτελεσματική έτσι ώστε τα ρούχα να είναι καθαρά και κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα ενός μωρού.

Μία από τις κύριες παρεξηγήσεις όσον αφορά τη λειτουργία ενός στεγνωτηρίου είναι ότι διαρκεί πολύ ώρα. Η Tesla, επιστρατεύοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις συσκευές της, δίνει τη  δυνατότητα μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων επιλογές για γρήγορο στέγνωμα. Για παράδειγμα, το πλυντήριο-στεγνωτήριο Tesla, διαθέτει πρόγραμμα που περιλαμβάνει πλύσιμο και στέγνωμα μικρής ποσότητας συνθετικών ρούχων σε μόνο μία ώρα!

Μερικές συμβουλές για πιο αποτελεσματικό στέγνωμα των ρούχων

Στο στεγνωτήριο, τοποθέτησε μία στεγνή πετσέτα μαζί με τα βρεγμένα ρούχα. Η πετσέτα θα απορροφήσει την υγρασία που δημιουργείται από όλα τα βρεγμένα κατά τη διάρκεια του προγράμματος και θα στεγνώσει σιγά σιγά μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα. Με αυτόν τον τρόπο, τα ρούχα σου θα στεγνώσουν πιο γρήγορα και θα είναι πιο απαλά.

Αφού πλύνεις τα ρούχα και πριν τα βάλεις στο στεγνωτήριο, κάνε ένα καλό τίναγμα σε κάθε ρούχο, δίπλωσέ τα σα να τα ετοιμάζεις για την ντουλάπα και τοποθέτησέ τα με αυτόν τον τρόπο στο στεγνωτήριο.

Μόλις τελειώσει το στέγνωμα, ανοίξε την πόρτα του στεγνωτηρίου και περιμένε 5 λεπτά. Στη συνέχεια αφαίρεσε τα ρούχα και άπλωσε τα για λίγα λεπτά μέχρι να «κρυώσουν».

Ποτέ μη γεμίζεις τον κάδο με περισσότερα ρούχα από όσα συνιστάται. Ένα υπερφορτωμένο μηχάνημα δε μπορεί να λειτουργήσει σωστά με αποτέλεσμα τα ρούχα να μην στεγνώνουν καλά. Πάντοτε να ακολουθείς τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σχετικά με τη χρήση ενός στεγνωτηρίου. Όχι μόνο σου εξοικονομούν χρόνο, αλλά είναι και απίστευτα εύκολα στη χρήση τους και πολύ απαλά με τα ρούχα σου.

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή