ΕΠΙΛΕΞΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2022 – Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Χρόνος ανάγνωσης: min 08.02.2022

ΕΠΙΛΕΞΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2022 – Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Πολλά Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα μας περιμένουν αυτή τη χρονιά. 😊

Γι’ αυτό είναι σημαντικό όλοι οι λάτρεις των σπορ να παρακολουθούν τις τάσεις της τεχνολογίας στην τηλεόραση, ώστε να μπορούν να έχουν την κορυφαία εμπειρία παρακολουθώντας τις όποιες εκδηλώσεις. Μια εικόνα υψηλής ανάλυσης, χωρίς διακοπές, μια ευρεία γωνία θέασης, καθώς και μια εμπλουτισμένη, surround εμπειρία είναι απαραίτητα!

Για αρχή, ας δούμε ποιες είναι οι αθλητικές εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσουμε!

Ημερολόγιο για τα παγκόσμια αθλητικά γεγονότα του 2022

Australian Open στη Μελβούρνη (17 – 30 Ιανουαρίου)

Futsal EURO στην Ολλανδία (19 Ιανουαρίου – 6 Φεβρουαρίου)

2022 Winter Olympic and Paralympic Games στο Πεκίνο (4 – 20 Φεβρουαρίου)

World Athletics Indoor Championship στο Βελιγράδι (18 – 20 Μαρτίου)

Golf Masters Tournament στις ΗΠΑ (7 – 10 Απριλίου)

World Snooker Championship στην Αγγλία (16 Απριλίου– 2 Μαΐου)

French Open στο Παρίσι (22 Μαΐου – 5 Ιουνίου)

Τελικός UEFA Champions League στη Ρωσία (28 Μαΐου)

NBA Τελικοί (Ιούνιος)

Summer World University Games στην Κίνα (26 Ιουνίου – 7 Ιουλίου)

Τουρνουά τένις Wimbledon στο Λονδίνο (27 Ιουνίου – 10 Ιουλίου)

Tour de France (1 – 24 Ιουλίου)

Volleyball Men’s World Championship στη Ρωσία (26 Αυγούστου– 11 Σεπτεμβρίου)

Τουρνουά τένις US Open στη Νέα Υόρκη (29 Αυγούστου – 11 Σεπτεμβρίου)

Volleyball Women’s World Championship στην Ολλανδία και την Πολωνία (26 Αυγούστου – 11 Σεπτεμβρίου)

Wrestling World Championships στο Βελιγράδι (1-7 Νοεμβρίου)

FIFA World Cup στο Κατάρ (21 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου)

Ας δούμε τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει η νέα σου τηλεόραση, προκειμένου να παρέχει τη καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

Μεγαλύτερη διάσταση για πιο απολαυστική εικόνα

utakmica na TV navijači smart TV Android TV svetsko prvenstvo u fudbalu 2022 KatarΗ διάσταση της τηλεόρασης είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της. Όσον αφορά την παρακολούθηση επαγγελματικών αθλημάτων, θα ήθελες να τοποθετήσεις τη μεγαλύτερη δυνατή τηλεόραση στο σαλόνι σου. Αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σου και που σου επιτρέπει να τοποθετήσεις τον καναπέ στη βέλτιστη απόσταση. Έχεις ακούσει ποτέ κανέναν να παραπονιέται για την αγορά μιας πολύ μεγάλης τηλεόρασης; Ούτε εμείς! Επομένως μην διστάζεις, χάρισε στον εαυτό σου μια μεγάλη οθόνη.

Οι τηλεοράσεις μεταξύ 55 και 65 ιντσών είναι ιδανικές για το σαλόνι, ενώ οι τηλεοράσεις με μικρότερες διαστάσεις, όπως 32 ιντσών, είναι ιδανικές για την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο ή μικρότερα δωμάτια με περιστασιακή παρακολούθηση. Οι τηλεοράσεις 43 έως 50 ιντσών ταιριάζουν τέλεια σε δωμάτια μεσαίου μεγέθους και σίγουρα μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία θέασης για διάφορα αθλητικά γεγονότα και πολλά άλλα.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις μια τηλεόραση ανάλυσης Ultra HD. Όπως είναι όλα τα μοντέλα της σειράς 9 από την Tesla. Αυτές οι τηλεοράσεις διαθέτουν επεξεργαστές νεότερης γενιάς για να παρέχουν καλύτερη εμπειρία στον χρήστη όπως ταχύτερη εγκατάσταση εφαρμογών και καθαρή εικόνα χωρίς διακοπές.

Ενσωματωμένη μπάρα ήχου για δυνατό και καθαρό ήχο

Αν θέλεις να ζεις στον παλμό του γηπέδου, δεν αρκεί απλώς να αυξήσεις την ένταση στο max. Η ποιότητα ήχου είναι κάτι που κερδίζει περισσότερη προσοχή όσον αφορά την επιλογή της σωστής τηλεόρασης για το σπίτι σου. Μπορείς πάντα να συνδέσεις την τηλεόρασή σου σε ένα εξωτερικό ηχείο, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο εάν έχεις μια συσκευή που διαθέτει ήδη ενσωματωμένο soundbar. Για παράδειγμα η Tesla TV 906, η οποία έχει ενσωματωμένο soundbar στο μπροστινό μέρος. Με ένα εφέ surround και ενσωματωμένο soundbar, ο ήχος γίνεται καθαρότερος και με μια απλή σύνδεση bluetooth μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τηλεόραση ως εξωτερικό ηχείο, ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

Τηλεχειριστήριο γρήγορου ελέγχου

daljinski upravljac za smart android TV televizorΕάν επιστρέφεις αργά στο σπίτι και το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει ή θέλεις απλώς να αλλάξεις από τον έναν αγώνα στον άλλο και να παρακολουθήσεις τα αποτελέσματα ταυτόχρονα, θα χρειαστείς ένα γρήγορο και εύχρηστο τηλεχειριστήριο με άμεση απόκριση. Υπάρχει μια ειδική σειρά τηλεοράσεων, η οποία χρησιμοποιεί ένα ειδικά προσαρμοσμένο τηλεχειριστήριο που μπορεί να λειτουργήσει ως κέρσορας. Είναι αρκετά χρήσιμο για την πληκτρολόγηση στην οθόνη, γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να επιλέξεις τα γράμματα.

Αφού συνδέσεις το τηλεχειριστήριο Bluetooth στην τηλεόραση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον φωνητικό έλεγχο και να δώσεις εντολές ακόμα και όταν το χειριστήριο δεν είναι στραμμένο στη τηλεόραση. Άλλαξε κανάλια ή σταμάτησε έναν αγώνα από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου.

Επιπλέον, ορισμένα μοντέλα τηλεοράσεων σου επιτρέπουν να μοιράζεσαι την οθόνη ώστε να βλέπεις τηλεόραση (ή έναν υπολογιστή συνδεδεμένο μέσω HDMI) και να περιηγείσαι στο Διαδίκτυο ταυτόχρονα! Είναι εύκολο να δημιουργήσεις συντομεύσεις, να οργανώσεις εφαρμογές και να βρεις διάφορες ρυθμίσεις, καθώς και να αλλάξεις το μέγεθος, το στυλ ή τη θέση των υπότιτλων.

 

Θύρες HDMI – όσες περισσότερες τόσο το καλύτερο

Το σύνθημα «όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο» ισχύει για τις θύρες HDMI. Το HDMI είναι η πιο σημαντική θύρα σε μια τηλεόραση, επομένως θα πρέπει να επιλέξεις ένα μοντέλο που έχει τουλάχιστον τρεις. Αυτό είναι αρκετό για να συνδέσεις μία κονσόλα, το home cinema και το laptop στην τηλεόραση. Η δημιουργία θυρών HDMI είναι επίσης σημαντική. Εάν αγοράσεις μία 4K τηλεόραση, η συσκευή σου θα πρέπει να υποστηρίζει τουλάχιστον HDMI 2.0 για να λειτουργεί με τις πιο πρόσφατες συσκευές και περιεχόμενο 4K και HDR.

 

Οι ενσωματωμένες εφαρμογές είναι απαραίτητο αξεσουάρ

utakmica na TV navijači smart TV Android TV svetsko prvenstvo u fudbalu 2022 Katar atletika kosarkaΗ λίστα όλων των αθλητικών γεγονότων για την επόμενη χρονιά είναι αρκετά μεγάλη, επομένως το κύριο πρόβλημα είναι εάν όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν στα διαθέσιμα αθλητικά κανάλια του παρόχου σου. Επομένως, η τηλεόρασή σου θα πρέπει να διαθέτει ενσωματωμένο και πιστοποιημένο λειτουργικό σύστημα Android, ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες αθλητικής θέασης. Οι τηλεοράσεις της σειράς Tesla E610, εκτός από το ότι είναι διαθέσιμες σε διάσταση 65 ιντσών, έχουν επίσης πρόσβαση σε περισσότερες από 5.000 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για τον έλεγχο αθλητικών αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο, όπως: Skores, LiveScore και SofaScore.

 

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή