СЕГА СЕКОЈ МОЖЕ ДА ИМА
ИЗВОРЕДЕН ТЕЛЕВИЗОР

Елегантни и сигурни, Тесла телевизорите од серијата 3 нудат најдобар квалитет на сликата за тој опсег на цени. A+ панели, сите модели се опремени за добивање на дигитални (и некои сателитски) сигнали, потребни приклучоци, разновиден дизајн и неверојатно ниска цена... стандарди од светска класа кои како никогаш до сега не беа подостапни.

РАЗЛИКА КОЈА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ

Веднаш ќе забележите остар контраст и реалистични бои, супериорни дури и во однос на поскапи телевизори. Она што не го гледате се A+ панели, кои испорачуваат највисок квалитет на сликата со елиминирање на појавата на „мртви“ пиксели. И тоа не е се. Благодарение на USB медиум плеерот, PVR функции за снимање на надворешни уреди, сите потребни приклучоци и гарантирани услуги за одржување, Тесла телевизорите од серијата 3 нудат неспоредлива рамнотежа на квалитетот и достапност.

S306


32S306BH

 • Дијагонала: 32" (81cm)
 • Резолуција на екран: HD, 1366x768
 • Позадинско осветлување: D-LED
 • Тјунер: DVB-C/T2/S2

40S306BF

 • Дијагонала: 40" (101cm)
 • Резолуција на екран: Full HD, 1920x1080
 • Позадинско осветлување: D-LED
 • Tјунер: DVB-C/T2/S2

42S306BF

 • Дијагонала: 42" (107cm)
 • Резолуција на екран: Full HD, 1920x1080
 • Позадинско осветлување: D-LED
 • Тјунер: DVB-C/T2/S2

43S306BF

 • Дијагонала: 43" (109cm)
 • Резолуција на екран: Full HD, 1920x1080
 • Позадинско осветлување: D-LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2

49S306BF

 • Дијагонала: 49" (124cm)
 • Резолуција на екран: Full HD, 1920x1080
 • Позадинско осветлување: D-LED
 • Tјунер: DVB-C/T2/S2

55S306BF

 • Дијагонала: 55" (140cm)
 • Резолуција на екран: Full HD 1920x1080
 • Позадинско осветлување: D-LED
 • Тјунер: DVB-C/T2/S2

S356


40S356SF

 • Дијагонала:: 40" (101cm)
 • Резолуција на екран:: Full HD, 1920x1080
 • Позадинско осветлување:: D-LED
 • Тјунер:: DVB-C/T2/S2

49S356SF

 • Дијагонала: 49” (124cm)
 • Резолуција на екран: 1920x1080
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2

55S356SF

 • Дијагонала:: 55" (140cm)
 • Резолуција на екран:: Full HD 1920x1080
 • Позадинско осветлување:: D-LED
 • Tјунер:: DVB-C/T2/S2

58S356SF

 • Дијагонала: 58” (147cm)
 • Резолуција на екран: 1920x1080
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2

S357


32S357SHS

 • Дијагонала: 32” (81cm)
 • Резолуција на екран: 1366x768 (HD Ready)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Opera Smart

40S357SFS

 • Дијагонала: 40” (101cm)
 • Резолуција на екран: 1920x1080 (Full HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Opera Smart

43S357SFS

 • Дијагонала: 43” (109cm)
 • Резолуција на екран: 1920x1080 (Full HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Opera Smart

49S357SFS

 • Дијагонала: 49” (124cm)
 • Резолуција на екран: 1920x1080 (Full HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Opera Smart

55S357SFS

 • Дијагонала: : 55” (140cm)
 • Резолуција на екран:: 1920x1080 (Full HD)
 • Позадинско осветлување:: Direct LED
 • Тјунер:: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS:: Opera Smart

S307


32S307WH

 • Дијагонала:: 32” (81cm)
 • Резолуција на екран:: 1366x768
 • Позадинско осветлување:: Direct LED
 • Тјунер:: DVB-T/T2/C/S/S2

K307


32K307BH

 • Дијагонала: 32” (81cm)
 • Резолуција на екран: HD Ready, 1366*768
 • Позадинско осветлување: D-LED
 • Тјунер: DVB-C/T2