СВЕТСКИ СТАНДАРДИ
УШТЕ ПОДОСТАПНИ

Тесла телевизорите се производ на една визија со која секој дом може да си обезбеди убав почеток со техника, без многу да инвестира. Всушност, глобалните стандарди никогаш не биле подостапни. Она што веднаш го приметувате е јасен контраст и живописни бои, особено во споредба со другите модели од истата категорија. Со квалитет, елегантен дизајн и 2-годишна гаранција кои овозможуваат гледање и на највозбудливи програми без стрес, Тесла телевизорите со причина ги освојуваат локалните и регионалните пазари.