МЕТАЛНО КУЌИШТЕ

Не само што е поиздржлив од телефоните од иста ценовна класа туку и изгледа како далеку поскап уред благодарејќи на целосно металното куќиште.

  1. Brushed alluminum body

ВРВНА "ЕКРАНИЗАЦИЈА"

Екранот од 5” пружа одличен поглед и преглед, а HD резолуцијата дава живописно визуелно доживување, дополнително засилен со Full Lamination решение за најквалитетно осветлување. IPS екранот испорачува остри детали независно од аголот на гледање, а One Glass Solution технологијата обезбедува јасен приказ и значително ја намалува рефлексијата, а тука е и Dragontrail заштитата од гребење како екстра поволност.

  1. 5"
  2. Dragontrail
  3. IPS

GPS ДА ПАТУВАТЕ, 13Mpix КАМЕРИ ДА ЗАБЕЛЕЖИТЕ

Врвниот GPS брзо и прецизно ќе ве одведе каде и да посакате, а покрај него на располагање ви е и Glonass глобалниот систем за позиционирање. Освен тоа, 13Mpix камери ви помагаат квалитетно да го забележите секое патување.

  1. GPS/Glonass
  2. 13Mpix камери

animated-image
animated-image
animated-image

ВО РИТАМ НА 64 БИТИ

Моќниот осмојадрен 64-битен процесор овозможува мошне брза и „течна” работа, глатко сурфање по интернет, лесно симултано користење на повеќе апликации, помала потрошувачка на енергија, и графика која овозможува во секој детал да ги доживеете и најновите игри.

  1. 64-битен процесор
icon

Tехнички спецификации

icon

Упатство за kористење

icon

Windows 10 Driver