TC32H3-12410IA

  • Енергетска класа: A+ / A
  • Напојување: 220-240 V / 50 Hz
  • Капацитет на ладење: 3200 W
  • Капацитет на греење: 2800 W
  • Моќност на ладење: 1080 W

TC51H3-18410IA

  • Енергетска класа: A++ / A+
  • Напојување: 220-240 V / 50 Hz
  • Капацитет на ладење: 5100 W
  • Капацитет на греење: 5200 W
  • Моќност на ладење: 1600 W
icon

Servis